Hvad står Hella Service Partner for?

Hella Service Partner er et netværk af mere end 300 frie autoværksteder fordelt i hele Danmark. Dialog i øjenhøjde, ærlighed og et højt kompetenceniveau hos vores folk er altafgørende for os. Vi har sat os et mål om at være et bedre bilværksted, derfor er det vigtigt for os, at det arbejde, vi udfører, også matcher dine forventninger som kunde. Det handler om tryghed og om tillid.

Hos os taler du altid med din mekaniker som den første. Vi er interesseret i, at afstemme forventninger og finde den bedste løsning for dig!

Være sikker på din garanti

Du kan altid vide dig sikker på, at din fabriksgaranti på bilen holder, så længe du overholder bilens intervaller for service. Vi følger bilfabrikanternes forskrifter og anvender konsekvent reservedele af en kvalitet, der matcher fabrikantens standard. Dernæst opfylder vi EU-reglementet på alle punkter og har altid adgang til alle bilens tekniske data. Vi er leveringsdygtige i alle reservedele fra dag til dag – også originalreservedele. Det betyder sikkerhed for dig som bilejer, så du altid kan være kørende, når du har behov for det.

KF Auto: Din lokale Hella Service Partner i Ølsted!